Shawl Online Raya 2019 Cantik dan Unik dari Pencil Scarves


"Raya tahun ni nak pakai bawal ke shawl?"

Soalan biasa setiap tahun tapi last-last saya mesti akan pilih bawal sebab terasa kena dengan muka. Tapi bila selalu pakai bawal, rasa bosan juga. Jadi raya tahun ni, saya dah start google shawl online untuk raya 2019. Terjumpa pula laman web Pencil Scarves, terus jatuh hati. Kenapa? Kerana Pencil Scarves hasilkan shawl yang cantik dan unik dengan bentuk seperti pensil. Unik kan?


Shawl Online Raya 2019 Cantik dan Unik dari Pencil Scarves

Pencil Scarves


Apa yang buat saya tertarik dengan Pencil Scarves adalah kerana bentuknya yang runcing di depan memudahkan proses pemakaian tudung. Yelah, part nak betulkan tudung untuk cover bahagian dada supaya patuh syariah merupakan salah satu penyebab kenapa saya tak suka pakai shawl. Leceh. Ada sesetengah shawl terlalu besar jadi nampak terlalu crowded dan berserabut di bahagian depan. 


Shawl Online Raya 2019 Cantik dan Unik dari Pencil Scarves
Shawl Online Raya 2019 Cantik dan Unik dari Pencil Scarves


Pencil Scarves pula memudahkan pengguna dengan penghasilan bentuk runcing pada bahagian depan shawl, jadi tak payah susah-susah nak adjust bentuk di hadapan untuk menutupi dada. Cuma tarik dan pinkan di bahu. Macam yang model dalam gambar kat atas pakai. Sebenarnya saya tertarik dengan Pencil Scarves pun lepas tengok gambar modelnya menggayakan shawl tu. Memang cantik terletak je.

Bianglala Raya 2019


Lebih mengujakan apabila saya dapat tahu bahawa Pencil Scarves kini sedang mengadakan promosi sempena raya 2019. Menggunakan tema Bianglala Raya 2019 daripada perkataan bahasa melayu klasik yang membawa maksud pelangi, Pencil Scarves tampil dengan shawl bewarna-warni seperti pelangi bagi meraikan kedatangan Syawal yang bakal tiba.


Shawl Online Raya 2019 Cantik dan Unik dari Pencil Scarves


Harga promosi buat pelanggan yang menggunakan kod promo "BIANGLALARAYA2019" semasa membuat pembelian membolehkan pelanggan menikmati penjimatan sehingga RM170. Banyak bukan? Tapi promosi Bianglala Raya 2019 ini hanya sah bermula 19 Mei 2019 sehingga 6 Jun 2019. Jadi jangan terlepas untuk dapatkan shawl berwana-warni seperti  pelangi daripada Pencil Scarves ye!


Maklumat Lanjut


Sekiranya anda juga berminat untuk membuat pembelian atau cuci mata dengan koleksi shawl daripada Pencil Scarves, boleh terus layari mana-mana laman web di bawah:

Facebook : Pencil Scarves
Instagram :  Pencil Scarves
Laman web : Pencil Scarves

Saya pun nak sambung cuci mata di Pencil Scarves ni. Erm..warna apa ye yang cantik?

Catat Ulasan

18 Ulasan

  1. comelnyo tudung ni kak mung..blanja i sehelai..hihi

    BalasPadam
  2. mcm2 fesyen tudung laa ni yaa

    BalasPadam
  3. Rambang mata tengok hehe :) Warna semua lawa lawa.

    https://ikashoid.blogspot.com/2019/06/book-review-niqab-by-shield-sahran.html

    BalasPadam
  4. Lovely....kejap lg nak check out FB dorang. Akak suka beli tudung online ja. Hrp2 x ada sale, sbb kalau ada....huhuhu, time pokai ni.

    BalasPadam
  5. Desain dan warna hijabnya keren, kak

    BalasPadam
  6. Cantiknya hijabnya,..kalau semua wanita pakai jilbab ini pasti terlihat adem dan menawan sekali,..salam kenal teh 😀

    BalasPadam
  7. antara review yang seronok dibaca..

    tunggu sudah berpunya & kaya raya in shaa Allah nak ambik satu.

    BalasPadam
  8. Wuuu cantiknyaaa!! kalau akak sudi nak belanja,Hana bagi alamat rumah siap2! hehehe gurau2 >_<

    BalasPadam
  9. uish.. memang betulk pensil ye.. ingatkan nama je..

    BalasPadam
  10. Cute nama brand dia. Banyak warna pilihan juga tu. Kalau ana, both bawal and shawl pun on je janji senang bentuk.

    BalasPadam
  11. ha ah.. bentuk macam pensil

    BalasPadam
  12. tetiba terasa nak cuba plak pencil scarve ni

    BalasPadam