Khamis, 15 Mac 2018

Masa Untuk Dia


Selamat hari Khamis!
Jangan lupa malam ni baca surah Yasin ye.
Mak agak busy arini jadi tak berapa nak update blog la. Just nak share ayat ni je.




Kalau tak sempat nak baca satu surah, satu page lepas solat pun takpe. Tak sempat jugak? Satu page sehari. Allah pentadbir alam semesta pun ada masa untuk kasi rezeki pada kita setiap hari, takkan kita takde masa 5minit sehari untuk Dia kan?
Ingatan untuk diri sendiri ni.

Alhamdulillah untuk nikmat dan kasih sayang yang Allah dah bagi. 
Just tinggal komen di bawah ye, nanti free saya blogwalking.

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Thanks akak, untuk diri sendiri..kadang-kadang terlupa :)

      Padam
  2. satu peringatan yang bagus sekali..

    BalasPadam
  3. insyallah , a great reminder. hai , ain datang sini dan follow awak yer. salam perkenalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Ain, thanks sudi singgah follow sini ye :)

      Padam
  4. Thank you untuk reminder ni kak! :) Inshaallah kita sentiasa istiqamah... even kadang2 kena paksa diri jugak ^_^ sebab tersangatlah rugi kalau tak kumpul pahala banyak2 melalui quran kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu..hidup sekali je. Takut nnt kalau mati taknak menyesal sebab tak boleh nak patah balik. Semoga kita tergolong dalam orang yang soleh ye Hana

      Padam
  5. selalunya 10 ayat sehari tapi kadang2 culas juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun sama..tapi atleast kita tak tinggal terus kan? Teruskan baca :)

      Padam
  6. semoga kita diberi kekuatan dan dipermudahkan untuk membacanya.

    BalasPadam