Wednesday, 20 December 2017

Japanese Village ~ Colmar Tropicale


Kami dah sampai di JV, tapi baru tau kena naik 88 anak tangga untuk sampai ke perkampungan itu. Disebabkan tak larat nak angkut stroler baby naik tangga, jadi kami dengan gamble nya tinggalkan stroller kat bawah dah menapak naik tangga dukung baby. Suami pegang kejap baby dah merengek. Bila emak yang pegang baby terus diam. Makanya terpaksalah emak mengalah dukung baby all the way naik tangga..sigh..

Akhirnya kami sampai di JV. View superb dan cuaca sejuk nyaman jer. Tenang perasaan sebab tempat ini penuh kehijauan pokok ditambah dengan udara sejuk bersih atas bukit.

Baru sampai, jom rehat dulu..

Di pintu masuk



Since kami nak balik ikut trip shutter bus jam 2 ptg, so jam 12.30tghr tu kami dah decide nak turun. Lagipun dah penat berjalan, padahal ada lagi tempat yang kami belum pergi. Rasanya Botanical Garden kami skip..

Kakak tak sabar nak balik..dah penat

Mini tangga Batu Caves :P
Luckily, stroler yang kami tinggal kat bawah sebelum ni masih ada. Alhamdulillah..jom check in hotel.

No comments:

Post a Comment