Rabu, 4 April 2018

Buat Duit Online Dengan PanelPlace


Pernah dengar tentang PanelPlace?
Benarkah anda boleh duit dengan PanelPlace?
Jom baca..


Untuk pengetahuan anda, PanelPlace merupakan salah satu platform online yang mengumpulkan pelbagai jenis laman web tinjauan di bawah satu bumbung.
Kesemua laman web yang berada bawah naungan PanelPlace ini adalah sah dan berdaftar di Malaysia.

Buat Duit Online Dengan PanelPlace


Macammana PanelPlace berfungsi?

PanelPlace menempatkan 5 buah laman web tinjauan popular di Malaysia iaitu Toluna, Your Voice, Global Test Market, Viewfruit dan Blinkist di bawah di bawah satu akaun PanelPlace bagi memudahkan pengguna membuat tinjauan tanpa perlu membuka tab baru.

Apa yang menariknya tentang PanelPlace ini, selain membolehkan sesuatu perniagaan berkembang dengan cara mencari pelanggan untuk menjawab kaji selidik, ia juga membantu pelanggan dengan menawarkan ganjaran hadiah berupa wang atau voucher yang boleh ditebus oleh pelanggan.

Setiap laman web ini memberi ganjaran berupa mata point atau wang cash kepada pelanggan yang sanggup meluangkan masa menjawab tinjauan mereka.
Apabila wang pelanggan telah mencukupi dan matang untuk dikeluarkan, pelanggan boleh membuat pilihan samada ingin mengeluarkan wang secara cash out atau menebus voucher.
Ganjaran wang pula samada dalam nilai MYR atau USD.


Bagaimana cara untuk menyertai PanelPlace?

1. Anda hanya perlu mendaftar di PanelPlace.
2. Kemudian, mesej verifikasi akan dihantar ke email anda. Klik pada link yang diberi.
3. Log masuk ke akaun PanelPlace.
4. Kemudian anda boleh mendaftar di Toluna, Your Voice, Global Test Market, Viewfruit dan Blinkist.
5. Mulakan tinjauan.


PanelPlace membantu pengguna dengan cara mendapatkan peluang tinjauan baru serta membantu mengembangkan perniagaan sesebuah syarikat dengan cara mencari bakal pelanggan menjawab tinjauan yang dilakukan oleh syarikat tersebut.

Ini merupakan win-win situation bagi kedua-dua pihak kerana pelanggan boleh menyuarakan pendapat mereka mengenai sesuatu produk dan menerima imbuhan manakala bagi pihak syarikat, mereka boleh menghasilkan produk mengikut kehendak pelanggan yang mana boleh membantu mereka semasa proses jualan.

Jika anda sedang mencari duit tambahan secara online, mengapa tidak anda mendaftar di PanelPlace?

14 ulasan:

  1. Wah budak lepasan SPM macam Hana ni boleh join tak Panelplace? hehe :3
    .
    Thank you for sharing kak!! >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh Hana..cepat register, nanti penuh xboleh join dah

      Padam
  2. baru first time dgr pasal panelplacce ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun baru tau, tengah nak cuba ni :)

      Padam
  3. Baru join hehehe... By the way, nice sharing 👌👌👌

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks :)
      Jom kita try platform ni pulak

      Padam
  4. peluang suri rumah menjana pendapatan menerusi online

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya lah salah sorang surirumah tu :)

      Padam
  5. peluang terbaik untuk menjana duit..

    saya sibuk mengurus blog dan menang sibuk hehehehe.

    boleh cuba siapa yang rajin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..saya rajin tapi sibuk tapi nak sibuk join jugak :D

      Padam
  6. dah lama join tapi bab nak jawab survey tu malas benor :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betulla..malas pulak nak jawab survey tu semua...haha

      Padam