Rabu, 11 Julai 2018

Segmen Tambah Duit dengan Kerja Partime dari Ejulz


Sebelum ini Ejulz ada ajak saya sertai segmen anjurannya yang terbaru iaitu segmen Tambah Duit dengan Kerja Parttime, jadi malam ini saya ingin luangkan sedikit masa untuk join segmen beliau yang agak unik ini. Kalau ada yang nak sertai, just klik pada banner sebab ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi sebelum layak untuk dipilih sebagai salah seorang daripada pemenang. Sudah tentu pelbagai hadiah menarik menanti para pemenang. Jadi apa tunggu lagi? Klik banner cepat sebab tarikh tutup adalah pada 31 Julai ini! Kamon! 

Btw harap saya terpilih sebagai salah seorang pemenang sebab birthday saya pada 30 Julai nanti ;)





Apa kerja partime yang saya sedang atau terfikir nak buat?

Buat masa ini saya adalah surirumah sepenuh masa dan kerja parttime saya adalah berblogging. Consider blogging as a part of my parttime sebab kadang-kadang saya dapat duit atau barangan untuk kerja menaip di blog. So itu pun di kira sebagai side income la kan. Selain itu saya menjual dua (2) jenis produk sekarang iaitu Intelligent Stick dan CelebrityLass. Saya suka pakai produk ini, saya sudah mencuba dan saya puas hati dengan hasilnya. Jadi saya terasa nak spread a word about product tersebut dengan menulis di blog. Bila saya menulis di blog saya terfikir kenapa saya tak jual je? Jadi saya ambil sedikit stok untuk dijadikan simpanan di rumah dan mula menjual. Alhamdulillah kedua-dua produk berjaya saya jual walaupun sedikit demi sedikit. 




Maknanya sekarang kerja parttime saya adalah sebagai penjual online. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk, boleh klik di sini >> Intelligent Stick dan CelebrityLass. Atau jika sedang mencari platform untuk pengiklanan produk terutama melalui blog atau social media, hubungi saya. Untuk bisnes akan datang, saya harap saya dapat jual buku sebab saya suka buku! Haha..hopefully will find a good supplier untuk borong buku pulak.
Doakan saya ya!

20 ulasan:

  1. cantik betul packaging celebrityLass tu. Selamat bersegmen sis :D

    BalasPadam
  2. jual buku ke?kite ade je supplier tapi tak sure lak die ambik berpa..hehehe..ai pon minat buku

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gimme five! Supplier buku yang dekat dengan rumah better rasanya sebab boleh pi ambil stok bila2 masa, lagipun senang nak pilih buku. Btw thanks anak denesor comel :)

      Padam
  3. terima kasih sudi join. boleh semak senarai :)

    BalasPadam
  4. kita sama2 memeriahkannya... ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anies pun join jugakla ye? All the best Anies :)

      Padam
  5. Semoga bisnes online Zarini akan bertambah maju..
    All the best for this segmen..

    BalasPadam
  6. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..thanks Fiza sudi singgah ye :)

      Padam
  7. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks jemput. In shaa Allah saya join nanti :)

      Padam