Friday, 8 June 2018

Senarai Pemenang Her Anniversary by Nurzariniismail


Super hectic week telah berakhir! Bukan berakhir terus, next week akan kembali sibuk. Sebelum kembali sibuk, saya ingin umumkan pemenang bagi peraduan bloglist dan mini giveaway yang telah dianjurkan pada bulan lepas.

Seperti yang dijanjikan, minggu pertama pada bulan Jun saya akan umumkan nama pemenang bagi peraduan 'Her Anniversary by Nurzariniismail'. Pemenang telah dipilih dengan bantuan kakak Auni Sofea dan songkok suami. Terima kasih kesayangan :D

Tiga (3) senarai pemenang bloglist akan dimasukkan ke dalam blog ini pada minggu hadapan. Bagi seorang pemenang mini giveaway pula, hadiah berupa wang tunai RM50 akan di bank-in sebaik sahaja saya terima maklumat akaun daripada anda. 

Cabutan nombor telah dilakukan dan senarai pemenang bagi peraduan bloglist dan mini giveaway boleh dirujuk dalam video di bawah.







Untuk melihat nombor bagi senarai peserta, sila klik >> Senarai Peserta Her Anniversary by Nurzariniismail.

Tahniah kepada semua pemenang.
Kepada yang tidak berjaya, terima kasih untuk penyertaan anda. In shaa Allah kalau ada rezeki lebih, saya anjurkan lagi. Buat masa sekarang, jom kita join giveaway kawan-kawan blogger yang lain dulu :)

Selamat berpuasa semua.

20 comments:

  1. Tahnhiah kepada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang =D

    ReplyDelete
  4. Selamat Yach Buat para Pemenangnya, semoga rezeki yang diterima menjadi berkah.

    " Untuk Upin Dan Ipin Mohon jangan Nakal yach, kasian kak Ros. " :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..tapi Kak Ros pun suka sakat Upin dan Ipin jugak. Mohon Upin, Ipin dan Kak Ros jangan nakal2 ya :D

      Delete
  5. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  6. Ya Allah alhamdulillah rezeki menang giveaway zaini. . Nak hantar detail kat mana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Cik Ash, murah rezeki awak :)

      Delete
  7. Alhamdulillah menang bloglist hehe

    ReplyDelete