Selasa, 12 Jun 2018

Comeback Giveaway Byzura Halifah


Disebabkan dak kecik Hana dah tag saya di giveaway, jadi hari ni saya nak join Comeback Giveaway yang dianjurkan oleh Byzura Halifah. Giveaway ni dianjurkan bertujuan untuk meraikan kemunculan semula Byzura Halifah ke dalam dunia blogging setelah lama menyepi. Frankly speaking, saya tak kenal beliau tapi saya nak ucap jugak 'Welcome back! Saya pun baru start momentum berblogging balik ni. So salam kenal ye". Bagi yang nak sertai giveaway beliau, ada beberapa syarat perlu anda follow. Apa syarat tu? Just click on the banner gaiss.




Saya nak tag 3 kawan baik saya di sini. Thanks guys, but sorry for tagging.

1. Hana (done tagging u back :P)
2. Ejulz

Ada pelbagai hadiah untuk dimenangi dan tarikh tutup adalah pada 7 Julai.
Jadi jangan lambat ye :)

22 ulasan:

  1. dah join. hehe

    https://ejulz.blogspot.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    BalasPadam
  2. semoga berjaya ! :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Khairil. Untuk awak jugak, all the best :)

      Padam
  3. Hahah mana aci! budak kecik tu dah tag akak siap2 dulu :P haha >_<
    .
    Apa2 pun Semoga ada rezeki kat GA ni -amiin :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaha..amboi garangnya dia. Aamiin..semoga kita sama2 jadi pemenang ye Hana :)

      Padam

  4. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    BalasPadam
  5. Singgah segmen yang sama.Salam perkenalan :)

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal Fitri :)
      Thanks sudi singgah ye..

      Padam
  6. Salam singgah daripda segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah Shikin. Goodluck dan all the best untuk awak :)

      Padam