Rabu, 23 Mei 2018

Spring & Duck Giveaway by Blog NadiaIzzaty.Nia


Blogger Nadia Izzaty sedang menganjurkan satu giveaway yang bertajuk Spring & Duck Giveaway. Kalau baca tajuk pun dah boleh tahu apa hadiahnya kan? Jadi kalau anda berminat nak sertai giveaway yang dianjurkan oleh Nadia ni, boleh klik banner di bawah.

Blog Nadia memang cantik sangat dengan gambar-gambar flatlay. Since Nadia ada tanya apa topik yang nak dicadangkan padanya untuk ditulis, jadi apa kata kalau Nadia tulis sikit tentang panduan ambil gambar secara flatlay. Boleh share tips ke? Saya berminat nak jadi anak murid :P





Bagi yang nak sertai, jangan lambat. Tarikh tutup dah tak lama tau. Esok last day. 
Jom join cepat :)

26 ulasan:

  1. Good luck! Banner xde link :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh sorry YS! Haha..tak perasan xletak link, saya dah letak kat atas. Jom join sesama :)

      Padam
  2. semoga berjaya :)

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..thanks Aerill :)
      Nanti saya join giveaway terbaru awak ye..goodluck!

      Padam
  3. Gud luck kak shaz ucapkan..

    http://www.byshaz.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thansk, goodluck untuk kak shaz jugak ye :)

      Padam
  4. Auni, thank you sudi join dan good luck ya <3

    Btw, thank you for the suggestion untuk mungkin nadia akan share tips for taking flatlays. Insyaallah . =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yey! Thanks sudi datang melawat Nadiah :)

      Padam
  5. blog nadia cantik macam tuannya kan, goodluck kak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah..sama padan. Btw, kami sama umur tau :D

      Padam
  6. Dari segmen yang sama. btw Good luck auni :)

    | blog aimanabdullah |

    BalasPadam