Wednesday, 23 May 2018

Spring & Duck Giveaway by Blog NadiaIzzaty.Nia


Blogger Nadia Izzaty sedang menganjurkan satu giveaway yang bertajuk Spring & Duck Giveaway. Kalau baca tajuk pun dah boleh tahu apa hadiahnya kan? Jadi kalau anda berminat nak sertai giveaway yang dianjurkan oleh Nadia ni, boleh klik banner di bawah.

Blog Nadia memang cantik sangat dengan gambar-gambar flatlay. Since Nadia ada tanya apa topik yang nak dicadangkan padanya untuk ditulis, jadi apa kata kalau Nadia tulis sikit tentang panduan ambil gambar secara flatlay. Boleh share tips ke? Saya berminat nak jadi anak murid :P





Bagi yang nak sertai, jangan lambat. Tarikh tutup dah tak lama tau. Esok last day. 
Jom join cepat :)

26 comments:

  1. Good luck! Banner xde link :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh sorry YS! Haha..tak perasan xletak link, saya dah letak kat atas. Jom join sesama :)

      Delete
  2. semoga berjaya :)

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..thanks Aerill :)
      Nanti saya join giveaway terbaru awak ye..goodluck!

      Delete
  3. Gud luck kak shaz ucapkan..

    http://www.byshaz.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thansk, goodluck untuk kak shaz jugak ye :)

      Delete
  4. Replies
    1. Aamiin..terima kasih mrhanafi :)

      Delete
  5. Auni, thank you sudi join dan good luck ya <3

    Btw, thank you for the suggestion untuk mungkin nadia akan share tips for taking flatlays. Insyaallah . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yey! Thanks sudi datang melawat Nadiah :)

      Delete
  6. blog nadia cantik macam tuannya kan, goodluck kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..sama padan. Btw, kami sama umur tau :D

      Delete
  7. Dari segmen yang sama. btw Good luck auni :)

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck and all the best ye Aiman :)

      Delete