Sunday, 6 May 2018

Senarai Peserta Her Anniversary by Nurzariniismail


Disebabkan banyak post baru saya telah menenggelamkan post segmen Her Anniversary by Nurzariniismail, jadi saya nak up balik dengan senarai peserta yang dah sertai segmen bloglist dan mini giveaway ni. Bagi sesiapa yang ingin menyertai segmen ini, masih belum terlambat ye kerana segmen ini berlangsung selama sebulan dan hanya akan berakhir pada 25 Mei 2018. Kalau nak tau syarat penyertaan dan hadiah, boleh rujuk Her Anniversary by Nurzariniismail.




Jika anda nak sertai segmen ini tapi tiada akaun media social seperti Facebook, Twitter atau Instagram, tak mengapa. Saya tak strict pun dengan syarat ni. Anda boleh sertai dengan cara menulis satu entry tentang segmen ini dan backlink sahaja ke blog saya. Cuma kalau ada akaun socmed tu, just klik butang add atau follow jadi kita boleh support satu sama lain. 

Di bawah adalah senarai peserta bagi segmen Her Anniversary by Nurzariniismail.
Jemputlah blogwalking satu sama lain ye.



Senarai Peserta Her Anniversary by Nurzariniismail

















NEXT itu mungkin adalah anda.
Jom sertai sekarang. Masih ada 19 hari sebelum segmen ini berakhir. 
Semoga berjaya untuk semua yang dah sertai :D

16 comments:

  1. Peserta number enam lapor diri!! ^^ hehe rajin2 jemput terjah hahah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahha..nanti saya pi terjah rumah awak sat ye si kecikku Hana :*

      Delete
  2. alhamdulilah..

    ramai juga peserta yang turut serta.

    memang terbaik dengan geng blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..geng blogger memang terbaik :)

      Delete
  3. Replies
    1. Oh, #1 ni mesti ketua kelas..salute! Haha..

      Delete