Khamis, 24 Mei 2018

Hadiah Pouch Bag dari Jepun


Hari ini saya nak update tentang hadiah yang saya terima dari Jepun baru-baru ni.
First sekali nak ucapkan terima kasih pada blogger Raydah AlHabsyi yang dah pos hadiah ni dari jauh, nun di Jepun. Hadiah dari Jepun tapi pos dari Malaysia ye :D

Sebenarnya saya merupakan antara yang bertuah terpilih sebagai salah seorang pemenang bagi Wonderful March Giveaway yang dianjurkan oleh Ray. Hadiah yang saya menang adalah hadiah misteri, jadi saya pun menunggu ketibaan hadiah dengan penuh perasaan misteri jugak.

Jadi bila sampai hadiah ke tangan, awalnya saya ingat adalah poskad. Flat dan ringan.
Normal bila bercuti kita akan beli samada poskad, keychain atau fridge magnet. Since bungkusan poslaju yang saya terima tu ringan dan nipis, memang saya ingat poskad. Tapi bila buka rupanya adalah pouch beg yang sangat kiut! Memang misteri betul.


Hadiah Pouch Beg dari Jepun



Excited punya pasal kakak ambil pouch beg dan letak teddy bear di dalamnya. Siap bergaduh dengan umi sebab katanya itu hadiah dia. Takpelah kakak, demi kakak umi mengalah. Sekarang pouch beg tu dah jadi hak milik kakak dan teddy bear.

Buat Ray, thanks tau untuk pouch beg yang super duper cute. Next time kalau anjurkan giveaway, jangan lupa inform kami di sini. Buat yang ingin stalk blog Ray, boleh klik SINI. Comel blog minimalist Ray macam tuannya jugak :)

Bagi yang berminat nak sertai mini giveaway yang saya anjurkan, boleh klik
Her Anniversary by Nurzariniismail
untuk lihat syarat penyertaan dan hadiah. Jangan terlambat sebab esok merupakan hari terakhir.

Bagi yang dah sertai dan nak check nama pula, boleh klik
Senarai Peserta Her Anniversary by Nurzariniismail.
Jika tak jumpa nama tu, inform saya. Maybe tak terperasan. Sorry in advance.
Lastly, selamat berpuasa :)

22 ulasan:

  1. dari jauh tuuu kena jg baik2 ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betoi tu, bukan senang nak dapat ole-ole dari jauh..jaga baik2 :D

      Padam
  2. Tahniah, comelnya bag tu !

    BalasPadam
  3. Tahniahhhh!!! ^^ Hana tumpang gembira :3 hehe untunglah kakak punya tedyy bear tu dah rasmi dulu haha >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahai untung apa pulak Hana? Teddy bear tu kakak Auni punya la..hurm :(

      Padam