Selasa, 29 Mei 2018

Giveaway RamadhanRaya 2018 by AerillHassan


Selamat Hari Wesak kepada mereka yang beragama Buddha.
Tidak lupa juga selamat bercuti kepada mereka yang sedang bercuti hari ini. 

Disebabkan hari ini adalah cuti umum, jadi saya tak berapa ada masa nak pos artikel yang panjang. Biasa jaga baby kecil je, bila baby besar cuti ni makin tak sempatlah nak melayan blog. Jadi untuk play safe, saya nak sertai satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger AerillHassan sebagai memenuhi ruang blog ini.

Giveaway yang diberi tajuk RamadhanRaya 2018 bertujuan memberi penghargaan kepada para pembaca blog AerillHassan dan juga kepada para blogger. Ia merupakan hasil usahasama antara beberapa orang blogger yang pasti menjanjikan pelbagai jenis hadiah untuk dimenangi oleh para pemenang bertuah.

Ada beberapa syarat yang perlu diikuti untuk sertai giveaway ini. Macam biasa anda kena klik banner di bawah untuk lihat syarat penyertaan. 




Giveaway ini akan tamat pada 11 Jun 2018. 
Jadi, marilah kita memeriahkannya bersama. 
Goodluck!

14 ulasan:

  1. Salam sejahtera,
    Terima kasih kerana join Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan.
    Senarai peserta boleh dilihat di sini.
    SENARAI PESERTA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam sejahtera. Terima kasih sudi singgah :)

      Padam
  2. semoga berjaya dan gembira selalu..

    ikhlas dari penggunjung blog ini hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..sama untuk awak jugak mrhanafi :)

      Padam
  3. Balasan
    1. In shaa Allah, aamiin. Thanks tau anies!

      Padam
  4. Semoga awak berjaya dalam pemilihan dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..thanks Shikin. Awak jugak ye, semoga bertuah dan all the best :)

      Padam