Selasa, 3 April 2018

Segmen: Making a Blog List by Blog Siqahiqa


Segmen pertama dalam bulan April dah keluar! Jom join sama-sama.

Segmen Making a Blog List By Blog Siqahiqa ni bermula hari ini sehingga 3 Mei 2018 iaitu selama sebulan. Tujuannya adalah untuk mencari blog yang aktif untuk diletakkan ke dalam bloglist Siqah nanti. 

Macam biasa, ada beberapa syarat yang perlu diikuti untuk sertai giveaway ni. Klik banner untuk syarat penyertaan.




Selain itu, Siqah akan memberi satu hadiah misteri kepada seorang pemenang bertuah.
Jom support giveaway ni.

32 ulasan:

  1. Thank you join segmen Siqah!! <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Siqah buat segmen awesome!

      Padam
  2. Singgah dari segmen yang sama..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bersegmen Erni, thanks singgah :)

      Padam
  3. Datang dari segmen yang sama hee. :) Selamat bersegmen sis.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/segmen-making-blog-list-by-blog-siqahiqa.html

    BalasPadam
  4. Selamat bersegment kak!! :D Hana on the way nak join sekaki jugak ni hehe >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom Hana..nanti kita bertebaran dalam bloglist Ika..hihi

      Padam
  5. selamat bersegmen kak auni! :D

    BalasPadam
  6. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berkenalan Alia, thanks sudi singgah :)

      Padam
  7. Mrs. A pun dah join segmen ni.
    Anyway semoga bertuah mendapat hadiah misteri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..harap masin la mulut Mrs A. Goodluck untuk Mrs A jugak ye :)

      Padam
  8. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..moga masin mulut Hans bab dapat hadiah tu :D

      Padam
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kita berbloglist sesama ye YS :)

      Padam
  10. Salam, datang dari segmen ni.
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..thanks sudi singgah dan follow Cikgu :)

      Padam