Tuesday, 3 April 2018

Segmen: Making a Blog List by Blog Siqahiqa


Segmen pertama dalam bulan April dah keluar! Jom join sama-sama.

Segmen Making a Blog List By Blog Siqahiqa ni bermula hari ini sehingga 3 Mei 2018 iaitu selama sebulan. Tujuannya adalah untuk mencari blog yang aktif untuk diletakkan ke dalam bloglist Siqah nanti. 

Macam biasa, ada beberapa syarat yang perlu diikuti untuk sertai giveaway ni. Klik banner untuk syarat penyertaan.




Selain itu, Siqah akan memberi satu hadiah misteri kepada seorang pemenang bertuah.
Jom support giveaway ni.

22 comments:

  1. Thank you join segmen Siqah!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Siqah buat segmen awesome!

      Delete
  2. Singgah dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bersegmen Erni, thanks singgah :)

      Delete
  3. Datang dari segmen yang sama hee. :) Selamat bersegmen sis.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/segmen-making-blog-list-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegment kak!! :D Hana on the way nak join sekaki jugak ni hehe >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Hana..nanti kita bertebaran dalam bloglist Ika..hihi

      Delete
  5. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan Alia, thanks sudi singgah :)

      Delete