Isnin, 23 April 2018

Segmen Bloglist Blog #CeritaMak


Bagi yang tak ada idea nak tulis apa kat blog sekarang, apa kata kita join segmen bloglist oleh blog #CeritaMak ni. Semua blog yang menyertai segmen ni akan dimasukkan ke dalam bloglist Suzlin iaitu owner bagi blog #CeritaMak selama sebulan. Tapi macam biasa, ada beberapa syarat penyertaan yang perlu diikuti.

Untuk maklumat lanjut, klik banner di bawah.




Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2018 jam 8 malam.

24 ulasan:

  1. Macam delicious pulak rupa banner tu kan? haha ^^ Selamat bersegment kak!! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaha..akak baru perasan harini yang banner tu nampak sedap dimakan, teriima kasih pada Hana sebab dah buka minda akak :P

      Padam
  2. Kita ikut segmen yg sama 😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeay! Selamat bersegmen pada kita berdua la macam tu :)

      Padam
  3. Terima kasih sebab sudi join Segmen Bloglist Mei #CeritaMak ;)
    .
    Senarai peserta di sini: #CeritaMak

    BalasPadam
  4. selamat malam , singgah dari segmen yang sama

    http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/04/segmen-bloglist-blog-ceritamak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat siang Zafirah :)
      Saya singgah blog awak tapi tak dapat tinggalkan komen dalam comment box. Kenapa ye?

      Padam