Monday, 23 April 2018

Segmen Aminkan Doa Sahabat


Segmen Aminkan Doa Sahabat dianjurkan oleh blogger Ejulz.
Syarat untuk sertai segmen ini sangat mudah. Kelebihan juga kepada yang menyertai kerana salah satu syarat penyertaan adalah perlu follow semua blog yang meyertai segmen ini. Jadi boleh tambahkan kenalan dan followers pada masa yang sama.




Tarikh tutup adalah sehingga diberitahu kemudian oleh Ejulz. Buat masa ini, penyertaan masih dibuka.

Impian saya pada masa ini adalah agar Syria bebas dari cengkaman Israel, memang yang ini saya akan doa setiap hari. Disebabkan mati itu tak tau bila, impian saya juga semoga saya dan orang yang saya sayang dapat mati dalam husnul khatimah. Itu doa am. Untuk doa khusus, saya harap anak-anak membesar dengan baik dan kami mendapat rahmat Allah. Itu sahaja. 
Aamiin..semoga termakbul.

26 comments:

  1. Amin.. Semoga saudara seislam kita disana dilindungiNya.. Semoga anak2 menjadi anak soleh dan solehah..

    ReplyDelete
  2. visit your blog and done follow.. visit mine jugak tau so we can keep writing and support each other!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for ur visit, will surely follow u. Hopefully will support each other :)

      Delete
  3. Aaamiin ya rabbal a'lamin.... :')

    ReplyDelete
  4. aamiin ya rabbal alamin..
    Insyaallah semoga doa kita diperkenan kan

    Singgah dari segmen sama
    https://z3tty.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..in shaa Allah. Thanks Izzati sudi singgah sini :)

      Delete
  5. nak join jugak lah, selamat bersegmen kak auni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join Farhanna, selamat bersegmen untuk awak jugak nanti ye :)

      Delete
  6. Selamat bersegmen :) Doa mulia ni. Semoga dimakmulkan..

    ReplyDelete
  7. Aamiin.. Aamiin.. Selamat bersegmen Auni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, aamiin..thanks Sha :)

      Delete
  8. aminn. moga Allah menjaga negara negara islam khasnya dari kejahatan yang tidak baik. aamiin. azah dah follow dah blog :) azah pun ada join, jemput baca :

    http://www.azahrahaman.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..semoga apa yang Azah hajati tercapai dan dimakbulkan Allah..

      Delete
  9. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن
    Semoga segala doa kita Insha Allah akan dimakbulkan..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..semoga semua yang Shikin hajati akan tercapai dan dimakbulkan Allah..aamiin..

      Delete
  10. Ameen. Semoga Allah makbulkan doanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..aamiin. Thanks Cikgu Ayu :)

      Delete