Sabtu, 14 April 2018

Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K.


Tengah mencari idea nak tulis apa di blog? Takde idea? 
Kalau idea tak nampak bayang lagi, marilah kita join segmen Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K. Syarat penyertaan senang je, kalau taknak post entry tentang segmen ni pun takpe, cuma follow dan letak URL blog anda di ruang komen blog S.K. 
Kalau nak join, klik banner untuk maklumat lanjut.




Mohle kita reramai memeriahkan segmen ni.

16 ulasan:

  1. Selamat menyenaraikan diri ya,kak! ^^ soon2 akak pulak buat segment hehe :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..aamiin..kalau akak buat segmen, Hana wajib join tau. Kalau tak join..merajuk! Haha

      Padam
  2. Best of luck Auni :)

    Nway, jemput join giveaway Siqah pula :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sure no problem Siqah..wajib join nanti. Thanks tau info sini :)

      Padam
  3. Yeayy. Thank you sudi join. Done letak dalam bloglist April S.K. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeay! Dah masuk bloglist S.K. Thanks :)

      Padam
  4. Sy dah join ^^ Selamat bersegmen!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bersegmen YS jugak, semoga terpilih dalam bloglist S.K. :)

      Padam
  5. Selamat bersegmen dan semoga terpilih.. Salam kenal daripada saya..
    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/04/saya-nak-masuk-bloglist-april-by-sk.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal sis Shikin :)
      Semoga terpilih untuk sis jugak..

      Padam
  6. All the best Auni ☺️

    BalasPadam