Rabu, 25 April 2018

Her Anniversary by Nurzariniismail


Ulangtahun perkahwinan saya yang ke-6 akan tiba bulan depan.

Bersempena dengan ulangtahun perkahwinan yang akan tiba nanti, saya berhasrat untuk buat satu segmen. Ini adalah segmen pertama saya sepanjang bergiat dalam dunia blogging. Jadi kalau ada kekurangan harap dimaafkan.

Segmen yang diberi nama 'Her Anniversary by Nurzariniismail' bertujuan meraikan ulangtahun perkahwinan saya yang ke-6. Segmen ini lebih kurang separa bloglist dan separa mini giveaway.




Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Follow Twitter | Instagram | Blog | Facebook
2. Like page Facebook
3. Buat entry tentang segmen dan backlink ke sini.
4. Copy url dan paste di bahagian komen.

Seorang pemenang bertuah akan dipilih secara rawak untuk memenangi hadiah berupa wang tunai bernilai RM50 dan 3 blog terpilih akan di masukkan ke dalam bloglist saya sehingga akhir tahun ini. Segmen ini bermula pada 25 April dan akan berakhir pada 25 Mei 2018. Pengumuman pemenang akan di buat pada minggu pertama Jun 2018.

Di kesempatan ini, saya nak buat ucapan sikit buat suami tercinta walaupun saya tau dia tak baca pun blog ni pasal dia bukan peminat nurzariniismail.com. Cuma kalau dia terbaca satu hari nanti, harap dia tersenyum lah :D

Terima kasih abang sebab sentiasa ada untuk sayang, pertahankan sayang masa sayang lemah, sentiasa percayakan sayang, menjadi pelindung buat sayang dan anak-anak dan sentiasa menjadi lelaki paling tampan dan kuat di kalangan kami puteri-puteri di rumah. Sesungguhnya doa kami sentiasa ada untuk abang, semoga setiap langkah abang mencari rezeki mendapat redha Allah. Diharap agar perkahwinan ini berkekalan hingga ke syurga dan berada dalam kasih-sayang Allah selalu. Umi, Auni dan baby sayang abang ketat-ketat 💓

Saya mungkin tak sempat untuk blogwalking beberapa hari ini. Jangan lupa tinggalkan komen, nanti saya blogwalking bila berkesempatan.

Harap sudi support segmen ni ye kawan-kawan :)

55 ulasan:

  1. wah..bestnya..nnt kita join..:)

    BalasPadam
  2. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
  3. singgah sini & join hihi

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
  4. saya join

    https://belogsjm.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    https://www.facebook.com/jmbelogs
    https://www.facebook.com/jmbelog84
    https://www.instagram.com/jmbelogs
    https://www.twitter.com/jmbelogs

    BalasPadam
  5. join..

    http://ejulz.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    dah ikut semua syarat kecuali twitter.. ejulz dah lama x bukak twitter.. x ingat password :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe Ejulz, dah join pun ok sangat dah. Thanks ye support :)

      Padam
  6. saya join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Miss Mulan sudi join :)

      Padam
  7. Hana dah selamat menjoinkan diri!! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/04/segment-her-anniversary-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah! Yeay! Hana yang ku sayang dah join..thanks tau support :)

      Padam
  8. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    Yun Sing join ya :)

    BalasPadam
  9. Cikla join

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
  10. http://sayasyiera.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    joined

    BalasPadam
  11. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum . . S.K. join . .

    Semoga murah rezeki ^^ ameen

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/04/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    Facebook ; Nur Syafiyayaa
    Ig ; @sitinur_syafiah
    Twitter ; @capiyayaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..thanks S.K. sudi join :)

      Padam
  13. Balasan
    1. Takpe anies, takde fb ke, boleh je join. Tak strict pun syarat :)

      Padam
  14. http://queensyanis.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sya sudi join dan support. Goodluck ye :)

      Padam
  15. saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Radhia sudi join dan support. Goodluck :)

      Padam
  16. Mrs. A takde Twitter :-(

    Anyway happy 6 anniversary Mrs. A ucapkan. Semoga berbahagia till Jannah.
    Bila tarikh sebenarnya tu? #bzbody

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahah..takut pulak bila baca perkataan bzbody tu. Reporter ke ni? Haha..takdela..4/5 tarikh sebenar. Kita wrap up sekali terus sebulan. Thanks Mrs A sudi join dan support. Goodluck ye :)

      Padam
  17. join yee..
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh..thanks Umie sudi join. Goodluck ye :)

      Padam
  18. http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Zafirah sudi join dan support, goodluck ye :)

      Padam
  19. selamat menyambut ulangtahun ye ^^ , semoga kekal hingga jannah dan bahagia selalu :)

    saya join segmen ni
    https://z3tty.blogspot.com/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Izzati sudi join dan support, goodluck ye :)

      Padam
  20. Cik Ash join...

    Cik Ash annivesary bulan 5 gak selepas zarini... yang ke 5 tahun
    http://www.cikash.com/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yeke Cik Ash, happy anniversary ye. Semoga hubungan perkahwinan berkekalan hingga ke Jannah. Thanks sudi join dan support, semoga berjaya :)

      Padam
  21. Join...

    http://seindahcerita.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismai.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Nieyla sudi join dan support :)
      Goodluck ye..

      Padam
  22. ANA JOIN
    http://adna2029.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismai.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ana sudi join dan support, goodluck ye :)

      Padam
  23. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Shikin, thanks sudi join dan support. Saya dah letak domain baru Shikin di senarai peserta. Goodluck ye :)

      Padam
  24. Assalammualaikum Auni. sy join yer. all the best !!

    https://aenoyou.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Ae, thanks sudi join dan support. Goodluck ye :)

      Padam
  25. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/05/segmen-her-anniversary-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sayidah sudi join dan support. Goodluck ye :)

      Padam
  26. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, thanks sudi join dan support Hani. Goodluck ye :)

      Padam
  27. join!

    https://aniesandyou.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzurainiismail.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. lupa ckp, cuma ada ig je

      Padam
    2. Thanks anies sudi join dan support. Takpe takde socmed lain pun, sudi join pun baik sangat. Goodluck ye :)

      Padam