Sabtu, 3 Mac 2018

Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi


The last giveaway I joined today is gonna be by Raydah Alhabsyi. Rugi kalau tak join sebab giveaway ni pun simple jugak. Just buat entry dan follow socmed Ray then you are qualified to join. So apa tunggu lagi? Klik banner di bawah okay.




Closing day will be on 31 Mac. So, hurry up guys!

30 ulasan:

  1. Good luck sister!! ^^ Hopefully ada rezeki kat GA ni :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..Hana pun sama, goodluck ye :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Goodluck jugak Nabella..saya pi melawat kejap lagi ye :)

      Padam
  3. Good luck tau yunk.. Cikyan tak join pon lg. Sbb xde masa laa.. Ni pon amik masa utk blogwalking ke blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ABalik kampung kan? Nanti dah balik umah, join ye. Kita bergiveaway sesama..pastu jangan lupa sambung part8 pulak

      Padam
  4. Hello there. Blogwalking here dari segmen yg sama :D Good luck :)

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Farah :)
      Awak pun goodluck ye..

      Padam
  5. goodluck! moga2 ada rezeki. azah pun dah join jugak. hihi. :D

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/1-tips-naikkan-pageviews-dan-unique.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Azzah :)
      Jom join ramai-ramai..

      Padam
  6. saya singgah membalas kunjungan ! good luck ~

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Thanks Zizie :)
      Nanti saya singgah blog awak ye

      Padam
  8. Good luck! Sy singgah follow sini dari GA yang sama ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck untuk awak jugak Yun Sing :)

      Padam
  9. Hi. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update. mmuahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orait..cant wait for the result, hopefully im in..haha

      Padam
    2. Congratez sis. You're one of the lucky winners.

      http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/congratulations-wonderful-march.html

      Padam
    3. Wah! Tak sangka pulak menang, thanks Ray :)

      Padam