Khamis, 1 Mac 2018

Tukang Komen Paling Awesome Februari 2018


Tadi masa tengah blogwalking, terbaca blog Ejulz ada post tentang senarai pengomen tegar 2018 di blognya. Eh, tak sangka pulak nurzariniismail.com kat first place. Nampak macam best je keluarkan post macam tu sebab terasa dihargai pulak walaupun tak perasan pun yang saya dah terkomen banyak..ha, nampak tak sejenis banyak mulut di situ. Jadi saya pun nak keluarkan post pengomen tegar jugak sebagai menghargai tukang komen yang selalu ada di sisi blog ni selalu. 


Tukang Komen Paling Awesome Februari 2018


5 Tukang Komen Awesome Februari 2018

1. CikYan
2. Azah
3. Hana
4. Ray
5. Ejulz


Sesiapa rasa nak berkawan dengan mereka berlima yang awesome ni, just klik nama kat atas. Rugi tak kawan, trust me! Diorang memang friendly and kind. To my awesome comentators, thanks a lot and I really appreciate it :)
Semoga ukhuwah sentiasa kukuh ye tukang komen awesome semua..muah!

16 ulasan:

  1. next month InSyaa Allah kak shaz tersenarai.. tahniah smua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah Kak Shaz, mekaseh ye support :)

      Padam
  2. Amin..ayuh terus saling menghargai...

    BalasPadam
  3. yyeaayyy cikyan atas skali... i loike...

    bila org baik dgn kita... kita wajib baik dengan orang...kans !

    nak buat entry jugak laa...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahaha..tapi saya takde dalam list CikYan. Nanti saya datang support CikYan ye

      Padam
  4. Hana teringin nak ada widget ni tapi tak boleh berfungsi kat blog Hana... T^T Anyway!! ^^ thank you sudi mention blog Hana yg senget tah pape tu haahha! ^^ Thank you!!! <3 terus rasa tak jadi nak delete blog ahahaha ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yeke? Hana jangan delete blog, sayang sebab dah banyak post. Kalau nak ubah design, pi kat template je. Lepastu godek-godek la slow-slow. Jangan delete blog tau..haip

      Padam
  5. Memang semua jenis friendly and rajin komen :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama macam awak Farhanna..friendly dan rajin komen jugak :)

      Padam
  6. wahhhh. tak sangka tersenarai. hikss

    BalasPadam
  7. AWWWW i cant believe it that im one of them. thnk youu. sorry cuz it's been a while since ray bw. keadaan x berapa mengizinkan lately.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Its okay Ray..once u have time, come visit me lagi ye. Jap nak pi BW awak satni

      Padam
  8. Ala.. ala.. tak ada dalam carta.. Tahniah semua yang tersenarai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah masuk carta sekarang Sha..Tahniah! Haha..

      Padam