Rabu, 14 Mac 2018

Terima Hadiah dari Littlebookz

Alhamdulillah.
Petang semalam posmen datang hantar parcel ke rumah. Pegang plastik rasa keras dan berbentuk segiempat. Sah buku! So bagitau kakak dia dapat hadiah. Excited kakak nak bukak bila dengar hadiah. Bila buka, 'Wah!,' menjerit kakak. Buku yang cantik dan kreatif ni siapa tak menjerit kan bila tengok, nak-nak dapat sebagai hadiah pulak tu.

Terima Hadiah dari Littlebookz


Sebenarnya hadiah ni saya dapat dari Littlebookz sebab dah menang contest di facebook. Saje share di facebook peraduannya, tiba-tiba Littlebookz bagitau jadi one of the winner. Ha..untung tak? So lepas ni kalau nak join contest boleh follow Littlebookz. Kalau berminat nak beli pun boleh cari mereka jugak sebab harga buku memang tak masuk akal. Murah kot.

Terima Hadiah dari Littlebookz

Terima Hadiah dari Littlebookz

Boleh agak tak berapa harga buku yang saya dapat ni? Kulit tebal dan ada bahagian pop-up baru RM16.90? Wah..saya ingatkan harga buku time pergi BookXcess dan Big Bad Wolf aritu lebih murah, rupanya ada lagi yang murah. Terkejang kejap bila tengok website Littlebookz sebab geram. Rasa nak beli semua! Ada lagi yang best, postage RM2.99/book. Murah kan? Semua buku ini adalah keluaran UK dan sesuai untuk kanak-kanak bermula usia 0 hingga 5 tahun.

Apa-apa pun kalau nak survey, klik je Littlebookz ni. Details semua complete dalam website. Anyway thanks Littlebookz untuk buku yang super duper kiut ni. Kakak loves it so much!

26 ulasan:

  1. Wow.. Ohsemnya buku tu.. Tahniah awak dan kakak.. Suka kakak dapat hadiah buku.. Nanti sha gi terjah FB tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohsem kan? Excited kakak dapat buku tu. Terjah je Sha, jangan rambang mata ye..cantik2 tu

      Padam
  2. Wahh untung dia...tahniah

    Http://byshaz.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Budak budak tertarik dengan buku jenis mcm ni hehe. Jangan kata bbdk. Kdg tu yg dh besar pun eksited. Tahniah memang contestnya sis hehe.

    Ika datang singgah sini dengan entry baru. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/bersyukurkah-kita.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ika..memang mak budak pun over excited tengok buku comel ni..hihi

      Padam
  4. wahhh
    lawa buku
    rezeki tu
    alhamdulillah

    BalasPadam
  5. Wahhh, seronoknya dia dapat hadiah ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Super duper excited kakak tu Kin :)

      Padam
  6. tahniahh! comelnyya bukuu tuuu, :D boleh try cari untuk adik. hehe

    singgah sini.
    too much drama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comel kan bukunya..harga pun murah. Baik betoi kakak ni surveykan untuk adik ye

      Padam
  7. Buku tu comel ^^ tapi kakak 2 kali ganda lagi comel hehe :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aish jangan puji kak Hana, kembang hidung kakak nanti

      Padam
  8. comelnya buku dia! Ceria & kreatif :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Harga pun tak mahal, next time boleh order online je

      Padam
  9. Suka kakak ye dpt hadiah buku. Murah sgt tu sis harga dia. Dah lah comel je buku dia tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Memang terkejut tengok harga dia..murah sangat

      Padam
  10. wahh bestnya dpt hadiah mcm ni. bagus untuk anak2 baca buku kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah..budak2 memang suka buku comel2 macam ni kan

      Padam
  11. pergh...kalau dapat hadiah buku.

    memang saya suka sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Boleh hadiahkan pada si kecik, saya pun suka :)

      Padam