Selasa, 6 Mac 2018

Segmen Jom Tukar-Tukar Bloglist dari Ejulz


Blogger Ejulz ada buat segmen tukar bloglist bertujuan sebagai hebahan yang blognya dah bertukar nama. Sebelum ni kampung-kameq.blogspot dah ditukar kepada ejulz.blogspot. Maybe nanti saya pun boleh buat jugak segmen bloglist bila ada kelapangan untuk war-warkan nama blog ni. Sementara itu jom kita join segmen tukar bloglist dari Ejulz ni ye. Just klik banner di bawah :)



Jom kita meriahkan segmen bloglist ni. Tak rugi pun join, blog korang nanti akan dimasukkan ke dalam bloglist Ejulz. Jom join!

10 ulasan:

  1. Selamat bertukar bloglist ya kak! ^^ heheh :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Hana! Walaubagaimanapun, blog Hana tetap di hati akak..haha

      Padam
  2. Selamat bersegmen sis :) InsyaAllah nanti ika pun nak join jugak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join Ika..kita support segmen Ejulz ye

      Padam
  3. tq sudi join.. ejulz masukkan dalam bloglist.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ejulz, semoga ramai yang join segmen ye :)

      Padam