Segmen Jom Tukar-Tukar Bloglist dari Ejulz


Blogger Ejulz ada buat segmen tukar bloglist bertujuan sebagai hebahan yang blognya dah bertukar nama. Sebelum ni kampung-kameq.blogspot dah ditukar kepada ejulz.blogspot. Maybe nanti saya pun boleh buat jugak segmen bloglist bila ada kelapangan untuk war-warkan nama blog ni. Sementara itu jom kita join segmen tukar bloglist dari Ejulz ni ye. Just klik banner di bawah :)



Jom kita meriahkan segmen bloglist ni. Tak rugi pun join, blog korang nanti akan dimasukkan ke dalam bloglist Ejulz. Jom join!

Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. Selamat bertukar bloglist ya kak! ^^ heheh :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Hana! Walaubagaimanapun, blog Hana tetap di hati akak..haha

      Padam
  2. Selamat bersegmen sis :) InsyaAllah nanti ika pun nak join jugak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join Ika..kita support segmen Ejulz ye

      Padam
  3. tq sudi join.. ejulz masukkan dalam bloglist.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ejulz, semoga ramai yang join segmen ye :)

      Padam