Jumaat, 30 Mac 2018

Segmen Bloglist by Zati


Kali ni saya nak join Segmen Bloglist by Zati. Ada beberapa syarat yang diperlukan untuk join segmen ni. Macam biasa follow beberapa social media milik Zati dan buat satu entry pasal segmen. Semua yang join akan bebas berada dalam bloglist Zati selama 3 bulan. Rugi tak join tau. Apa-apa hal just klik banner.




Closing date adalah pada 29 April 2018. Banyak masa lagi, dont worry. Take your time.

20 ulasan:

  1. Assalamualaikum..
    Terima kasih sudi join segmen bloglist by zati.
    zati dah update senarai blog yang join..
    boleh saling terjah menterjah ye! ^^

    1. Untuk join segmen boleh klik link ni SEGMEN BLOGLIST BY ZATI
    2. Untuk semak nama yang join klik link ni SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST BY ZATI

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..welcome Zati :)
      Nanti saya terjah bloglist Zati ye

      Padam
  2. Selamat bersegment kepada akak yg baik hati suka singgah blog Hana tu hehe >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaha..sebab Hana pun baik hati selalu singgah sini, akak sayangla si pululu tu

      Padam
  3. good luck

    https://belogsjm.blogspot.my/2018/04/segmen-bloglist-by-zati-29042018.html

    BalasPadam
  4. hai , ain datang singgah sini .
    dari segmen yang sama :)
    -farahain zfa-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bersegmen Farahain, thanks sudi singgah :)

      Padam
  5. hai :)

    dari segmen yang sama. singgah sini & follow

    BalasPadam