Jumaat, 30 Mac 2018

Segmen Bloglist 2018 Shuhaidasaad


Disebabkan syarat nak join Segmen Bloglist 2018 oleh Shuhaida Saad ni simple sangat, jadi saya pun dengan senang hati nak join.Memang simple sangat syaratnya sampaikan tak tahu dah nak taip apa lagi ni. Kalau nak join just klik banner.



Tarikh tutup adalah pada 26 April 2018.

14 ulasan:

  1. all the best ya! salam jumaat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Jumaat Anies, terima kasih :)

      Padam
  2. Tahniah kerana tak tersenarai kat list blogger yg rugi sebab tak join tu hehehe >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah..betoi tu, jom join sama Hana...

      Padam
  3. dari segmen yang sama juga. good luck auni :)

    | blog aimanabdullah |

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck untuk awak jugak Aiman :)

      Padam
  4. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bersegmen untuk awak YS :)

      Padam