Selasa, 27 Mac 2018

Kaella Beloved Fellas


Giveaway yang saya nak join kali ni bertajuk Kaella Beloved Fellas yang dianjurkan oleh?? 
Kaella lah!
Syarat untuk join simple je, cuma follow social media beliau dan buat satu entry berkaitan giveaway ni. jangan lupa backlink pada blog Kaella jugak. Tujuan giveaway ini dibuat adalah untuk mencari bloglist bagi bulan April hingga Jun yang akan dimasukkan ke blog Kaella tapi apa yang lagi best, Kaella akan pilih seorang pemenang bertuah yang akan memenangi satu hadiah misteri. Tapi kalau ramai yang join giveaway ni, dua pemenang bertuah akan dipilih melalui cabutan bertuah. Nak menang hadiah dan masuk bloglist tak? Apa lagi, sila klik banner di bawah :)




Tarikh tutup adalah pada 31 Mac 2018. Lagi 4 hari je ye.

14 ulasan:

  1. selamat bersegmen

    follow sini dri https://aerillhassan.blogspot.my/

    jemput join https://aerillhassan.blogspot.my/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Khairil :)
      Saya dah join segmen awak, thanks jemput ye

      Padam
  2. Selamat bersegment kak!! >_<

    BalasPadam
  3. Salam singgah dan selamat bersegmen..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/03/kaella-beloved-fellas.html

    BalasPadam