Jumaat, 9 Mac 2018

GiveAway Hadiah Meletop by Lea Azleeya & Friends


Bulan Mac ni memang bulan giveaway.
Kali ni kita terjah pulak giveaway dari Lea Azleeya dan kawan-kawan dengan tajuk Giveaway Hadiah Meletop. Ada beberapa syarat untuk join giveaway ni, kalau nak tau boleh klik banner di bawah. Pelbagai hadiah menarik disediakan dan pemenang akan dipilih dengan bantuan Encik Random. So kalau tak join, memang rugi.




Giveaway berlangsung selama sebulan dan akan berakhir pada 9 April nanti.
Goodluck buat kawan-kawan yang join giveaway ni, yang belum join tu..tunggu apalagi?
Jomsss..

29 ulasan:

  1. goodluck dan salam perkenalan...Liez pun join GA yg sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Liez sudi singgah sini :)
      Salam kenal dan goodluck juga ye

      Padam
  2. gud luck auni...singgah dari GA yg sama

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks LadyShah! Goodluck jugak ye :)

      Padam
  3. Semoga ada luck kat GA ni ya! inshaallah... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah..aamiin..
      Please dont go Hana..sedeh ni :(

      Padam
  4. Balasan
    1. Thanks Aiman sudi datang singgah :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Thanks Farhanna! Goodluck untuk awak jugak :)

      Padam
  6. selamat berGA.. All the best..

    BalasPadam
  7. gud luck dan salam kenal.singgah dari ga yg sama =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Iza sudi singgah :)
      Salam kenal dan goodluck ye

      Padam
  8. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

    Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Lea :)
      Takde rezeki saya, lepasni buat lagi giveaway awesome camni ye..huhu

      Padam
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck untuk kita berdua ye YS :D

      Padam