Tuesday, 27 March 2018

Blog Bawah Penyelenggaraan


Blog ini akan diselenggara bermula hari ini. Jadi akan ada sedikit touch up here and there. Kalau perasan tu, silalah buat-buat tak nampak ye kawan-kawan. Bosan dengan template sekarang, mak nak menggodek lagi. Mana tau terjumpa idaman hati, tak payah nak tukar dah lepasni.

Tapi dont worry, blogwalking dan new entry haruslah ada. Setiap hari, in shaa Allah. Kalau ada yang datang singgah tu sakit mata tengok blog under renovation, minta maaf ye. Anyway, thanks sudi singgah :)

Tinggal komen ye, nanti saya blogwalking rumah awak..adios!


Gambar Google

4 comments:

  1. header tu kalau besar mungkin menarik sikit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bolehla Farhanna, dah try tapi jadi tak cantik..lagipun template ni memang ada 2 bahagian macamtu..tabah je la guna camni dulu

      Delete
  2. Semoga berjaya apa yang diusahakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..aamiin. Thanks Zumal :)

      Delete