Isnin, 26 Mac 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip


Harini saya agak free jadi nak join giveaway dari Mrs Pip bertajuk Birthday Giveaway.
Contest ni dianjurkan bertujuan sebagai celebration untuk birthday dan blogversary Mrs Pip last month tapi since beliau tak sempat nak buat time tu, so carry forward ke bulan ini. Banyak hadiah best Mrs Pip nak kasi tapi ada beberapa syarat kena buat sebelum join. Kalau nak tau apa syarat tu, just klik banner di bawah.



Tarikh tutup untuk penyertaan adalah pada 8 April nanti.
Jom kita support giveaway Mrs Pip :)

13 ulasan:

  1. Sempat lagi Hana nak join sekaki ni hehe >_< Good luck kak! semoga rezeki berjodoh dengan akak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sempat lagi Hana..jom reramai join..jom

      Padam
    2. Join dua kaki pun dialu-alukan Hana..semoga berjodoh rezeki dengan Hana jugak giveaway ni :)

      Padam
  2. good luck! ekin dah join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ekin :)
      Goodluck untuk awak jugak ye

      Padam
  3. singgah dari GA yang sama...gud luck ya

    salam kenal dari www.umifuzy.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck untuk Umi jugak ye, thanks sudi singgah :)

      Padam
  4. tak join lagi. Good luck tau kak auni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe ada masa lagi tu Farhanna..jom join sesama

      Padam
  5. tq join ga mrs pip dan gudluck :))

    BalasPadam