Monday, 26 March 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip


Harini saya agak free jadi nak join giveaway dari Mrs Pip bertajuk Birthday Giveaway.
Contest ni dianjurkan bertujuan sebagai celebration untuk birthday dan blogversary Mrs Pip last month tapi since beliau tak sempat nak buat time tu, so carry forward ke bulan ini. Banyak hadiah best Mrs Pip nak kasi tapi ada beberapa syarat kena buat sebelum join. Kalau nak tau apa syarat tu, just klik banner di bawah.



Tarikh tutup untuk penyertaan adalah pada 8 April nanti.
Jom kita support giveaway Mrs Pip :)

13 comments:

  1. Sempat lagi Hana nak join sekaki ni hehe >_< Good luck kak! semoga rezeki berjodoh dengan akak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi Hana..jom reramai join..jom

      Delete
    2. Join dua kaki pun dialu-alukan Hana..semoga berjodoh rezeki dengan Hana jugak giveaway ni :)

      Delete
  2. good luck! ekin dah join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ekin :)
      Goodluck untuk awak jugak ye

      Delete
  3. singgah dari GA yang sama...gud luck ya

    salam kenal dari www.umifuzy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck untuk Umi jugak ye, thanks sudi singgah :)

      Delete
  4. tak join lagi. Good luck tau kak auni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe ada masa lagi tu Farhanna..jom join sesama

      Delete
  5. tq join ga mrs pip dan gudluck :))

    ReplyDelete