Tuesday, 13 March 2018

Berita Baik Untuk Blogger


Selamat malam kawan-kawan blogger.

Ingatkan nak pos tentang tajuk lain tapi macam panjang sangat nak kena taip. So tajuk tu kita hold dulu. Saya nak share satu berita best untuk para blogger kesayangan ni. 

Nak tau tak?

Kalau ada kawan-kawan blogger yang nak share artikel dalam Majalah Pa&Ma, boleh DM saya. Tapi ada syarat tau. Tajuk yang berkaitan dengan prasekolah atau didikan anak-anak. Senang cerita tentang hal belajar lah. Nanti saya sampaikan pada editor. 

Oh satu lagi syaratnya, follow saya kat instagram zariniismail ye. Kita DM kat insta je senang. Tapi tak janji la semua yang DM tu akan dapat share artikel dalam Pa&Ma.
Editor akan tapis dulu. 




Kalau dah follow insta jangan sombong-sombong ye. 
Nanti saya follow awak balik :)

Boleh klik di sini untuk tengok contoh artikel saya dalam Pa&Ma, 

20 comments:

  1. wahhh bestnya! kalau terpilih, artikel akan disiarkan dalam majalah tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Azah..kalau berminat dah boleh pos pasal parenting skrg tau. Nanti DM saya..in shaa Allah tak rugi :)

      Delete
  2. Wah.. Menarik ini..
    Alah.. link IG tu tak ada.. Dia keluar page not found.. Camne nak follow.. huhuhu
    Ini IG Sha @kasih_shadz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke? Broken pulak. Takpe nanti sy follow Sha ye, pastu kita sembang kat sana. Saya update letak link insta kat sini kejap

      Delete
  3. Tapi, kalau saya berminat. Saya punya topik kena berkaitan dengan belajar la ya hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips pasal budak2 ke, kalau Ika nak tau topik yang sesuai boleh refer pada website majalah pama, ada saya kasi link kat atas. Maybe boleh dapat idea nanti

      Delete
  4. dah follow IG
    owh boleh bagi artikel...
    selain prasekolah dengan didikan anak-anak...artikel macam mana yang sesuai dan boleh dihantar yer?

    ReplyDelete
  5. wahhh, menariknya. mungkin satu hari nnti kin join. doakan moga lekas dapat anak ye hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, semoga Kin cepat dapat baby ye..aamiin..

      Delete
  6. Siqah takde rezeki anak lagi. Tak boleh nak join.. InshaAllah satu hari nanti boleh join jugak. Menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..semoga Allah permudahkan urusan Siqah dan kurniakan baby yang comel sebagai penyeri keluarga..aamiin

      Delete
  7. bestnya tapi takde anak lagi kang kena kecam pulak pandai je bagi tips hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai saya kena kecam steady aje lagi ni..tips kita sukahati kita la nak buat macammana. Bukan wajib nak kena ikut pun. Lagipun editor akan tapis, kalau rasa tak sesuai..dia tak amek. Kalau lepas maksudnya okay la tu. Jangan pikir sangatla kecaman orang, biasa dah zaman skrg..haha

      Delete
  8. terbaek.. doakan ejulz ada cahaya mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..semoga Allah permudahkan urusan Ejulz dan kurniakan anak-anak comel buat penyeri keluarga ye

      Delete
  9. Wow, bestnya kalau artikel dapat masuk majalah terkenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pun boleh masukkan artikel dalam majalah Zumal. DM saya kat insta, nnt saya share

      Delete