Selasa, 27 Februari 2018

Terima Hadiah GiveAway dari Lady In Red Planner


Alhamdulillah..
Arini encik posmen datang hantar hadiah istimewa dari Lady In Red Planner hasil dari menang February Giveaway aritu. Hadiah berupa air freshener dari De'xandra dengan wangian vanila..memang wangi sangat! Masa hadiah baru sampai, si kakak lah yang paling busy body. Bila bukak je penutup botol freshener tu bertambahla excited dia pasal bau wangi semacam.


Terima Hadiah GiveAway dari Lady In Red Planner


So di kesempatan ni, saya nak ucapkan terima kasih pada pihak penaja sebab menghadiahkan saya dengan pewangi harum ni. Cewah..ayat menang AJL pulak. Semoga sis LZ sentiasa dimurahkan rezeki lalu dapat menganjurkan lebih banyak giveaway pada masa akan datang dan seterusnya dapatlah saya sertai dan menang lagi..haha..acah je..

Semoga Lady In Red Planner pulak sentiasa dijadikan rujukan oleh pembaca. Thanks a lot :**

16 ulasan:

  1. tahniah..smoga selalu dapat hadiah. Hihi seghonok kan bila dapat hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..seghonok dapat hadiah tu lain macam, rasa nak lompat je depan posmen..haha

      Padam
  2. Balasan
    1. Thanks ejulz, saya baru balik melawat rumah awak tadi ni..peluh pun xhilang lagi..haha

      Padam
  3. wahh bestnyaaa. alhamdulilah rezeki

    BalasPadam
  4. Yeeeayyy seronoknya dpt hadiah. Tahbiah tau sis.. Nk menang jugak laaa.. Nk adiah gak mcm tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala..memang tak kasi can la CikYan ni, kongsi-kongsi la. Aritu CikYan dah menang kan? Kasi can saya pulak

      Padam
  5. Alhamdulillah.. Tahniah sis.. mewangi la lepas ini ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mewangi kat dapur je pasal sy letak kat dapur nak kasi wangi..haha

      Padam