Friday, 23 February 2018

SFRNFZL: A SFRNFZL Giveaway


Sejak buat domain baru ni, belum start lagi join GA.
So arini nak join satu GA sebab baru lepas menang GA sebelum ni kan
(semangat tengah berkobar-kobar lagi ni)




Untuk syarat penyertaan dan details, just klik banner ye. Simple je syaratnya. Rugi tak join.

Saya suka berblogging kerana dapat isi masa lapang, itu point utama. Since tak kerja ni, blogging create my adrenalin rush in body which is I seldomly rasa bila dah tak kerja. So I enjoy berblogging. Selain itu saya pilih blog sebagai medium penyimpanan nota. Macam diari la lebih kurang. Senang suami dan anak nak refer bila saya dah takde nanti. Sobsob..

Saya juga suka buat new friend dengan kawan blogger yang lain since diorang ni sangat positif. Bukan macam attitude ala makcik bawang dalam FB, they tend to give more positive moral support, which is I really appreciate. Sebab tu saya suka berblogging :)

12 comments:

  1. good luck tau..cikyan pon join jugak nih..


    cantik la blog sis..suka tgk yg bulat2 kat atas tu..comelnyaaaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CikYan :)
      Slow-slow tukar ni, nak buat sekaligus pening pulak

      Delete
  2. wahhhh goodluckk. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ray..goodluck awak jugak ye :)

      Delete
  3. all the best ..macam nak join jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join Wani, kita meramaikan majlis jom

      Delete
  4. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fauzani..goodluck untuk awak jugak :)

      Delete
  5. Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Farah..thanks sudi singgah ye :)

      Delete