Wednesday, 7 February 2018

February Giveaway by Lady in Red Planner

Rasanya kami nak join giveaway dari Lady in Red Planner ni. 
Walaupun dah tau percentage nak menang tu rendah tapi kami still nak join jugak pasal kami tengah free. Haha..



Untuk join giveaway ni, antara syarat adalah kena share apa yang kami suka baca dalam blog blogger yang lain. 

Okay yang ni senang pasal kami paling suka cari RESEPI MASAKAN. Itu benda utama yang kami buat kalau nak masak sebab taknaklah makan lauk yang sama setiap hari. So untuk pelbagaikan menu kami kena try and error kebanyakan resepi yang ada dalam blog, yang kasi gambar paling cantik dan menggiurkan untuk kami buat. Kalau gambar tak menarik, memang kami takkan klik blog tersebut.

Selain tu kami suka baca pasal PRODUK KECANTIKAN dan KESIHATAN. Since muka dah start berkedut, blog yang share pasal cara jaga muka memang kami minat sangat nak baca. Tapi biasanya yang ajar untuk cara jaga muka secara natural je, kalau kena beli skincare kami tak berapa minat pasal skincare kami dah terbaik. Will not change my skincare, just want to improve healthy lifestyle yang boleh affect my skin. Tu je.

Lastly, kami suka cari INFORMATION yang relate to my current life contoh sekarang abah tengah dirawat kat KPJ sebab buat pembedahan buang batu karang, so kami cari info pasal penyakit batu karang. Ataupun cara nak ajar anak minat membaca or so on. Yang last ni rasanya common kot semua orang buat.

Itu sajelah  minat kami dalam membaca blog orang lain. 
Yang free nak join, just klik banner kat atas okay. Closing date will be on 17 Feb ni..cepat2..

8 comments:

  1. Thank you so much Auni Sofea for joining my giveaway..
    Tunggu keputusan giveaway ini esok okay..
    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks I am LZ for dropped by, surely will give a peep on your wall today :)

      Delete