Sabtu, 24 Februari 2018

Bestnya Join GALS, Hadiah Untuk 5 PEMENANG


Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.

Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!




Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:




Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

8 ulasan:

  1. Hai Auni Sofea, no giliran awak >> 58 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Lubuk Seni buat GA awesome ni..nanti saya pi visit ye

      Padam
  2. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    BalasPadam
  4. Surely join nanti..thanks invite :)

    BalasPadam