Selasa, 27 Februari 2018

Lulus Adsense


Alhamdulillah, adsense dah lulus. Lepasni dah boleh masukkan iklan kat blog lagi. Maka dah boleh start counting coins.
Yeay!

Rugi tau tak letak adsense kalau ada blog. Walaupun tak pernah merasa lagi cash out dari adsense tapi ada jugakla sikit dalam akaun walaupun ciput. Bukan susah pun nak apply, lagipun dengan tak buat apa-apa, tapi masuk coins dalam akaun siapa nak kasi kan?
So yang belum letak adsense tu bolehla letak sekarang.

Bagi sesiapa yang taktau cara nak masukkan adsense di blog,
boleh klik post >> Adsense Hilang Selepas Tukar Domain ni.


 Lulus Adsense


Maka marilah kita mula menyusun iklan di blog :)

10 ulasan:

  1. macam mana nak apply google adsense ni..share la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah share cara nak apply Lady Shah. Cuba klik link adsense hilang selepas tukar domain kat atas tu. Kat situ ada step untuk apply adsense :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Baik Elih..lepasni akan ditatang bagai minyak yang penuh

      Padam
  3. Alhamdulillah... ^^ kan dah cakap,kalau jodoh tak ke mana hahaha! ^^ good luck!!! :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..thanks Hana :)
      Rupanya memang ada jodoh, ingatkan xde..ngee

      Padam
  4. cikyan pon baru je approve tu...baru je nak blaja guna..hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Caiyok! Caiyok CikYan! Tak susah pun..tunggu kira duit je nanti

      Padam