Thursday, 1 February 2018

Segmen: Jari Jemari Menari Bloglist


Jom kita join segmen baru dari Cik Adik Ika ni nak tak?
Segmen yang diberi nama Jari Jemari Menari Bloglist ni bertujuan untuk mencari blogger aktif untuk Cik Ika letak di bloglist nya selama 3 bulan. Tarikh tutup segmen ni adalah pada 20 Februari nanti. Jangan lambat join tau.

Komen pasal blog Cik Ika..kami rasa takde kot. Nak baca pun senang sebab tulisan tu tak serabut, blog kami ni sungguh kalau kena tukar font. Tapi tiap kali tukar font mesti jadi balik tulisan kecik rapat macamni. Lepastu blog Cik Ika ayat pun takdelah panjang pun so senang nak baca dan banyak gambar so tak bosan nak tengok.

Bagi kami lah yang memang tak berapa nak kreatif ni, ur blog is already awesome. Tapi kalau tanya orang lain tak tau la camner. Apa-apa pun kami suka singgah blog Jari Jemari Menari. 

*First impression kenal blog Jari Menari Menari ni terus teringatkan Jari Jemari Salleh dalam Upin Ipin tu..hihi

24 comments:

  1. Thankyou nah auni sebab sudi join dan kasi komen ❤️ Ish. Apa yang awesomenya. Biasa je awak. Kita pun masih bertatih tatih lagi. Blog kita tu. Kita buat atau create apa yg mata kita suka tengok. Ikutkan, ada lagi banyak blog lawa yg kita jelessssss hehe. Apa pun, terimakasih yaaaaaa join. Love ya ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love u too Ika..thanks tau ajak kami. Kalau tak mesti kami tak perasan..i heart u

      Delete
  2. Hana pun join... ^^ Wah kita geng lah ni! heheh :D Selamat bersegmen ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bersegmen jugak tau Hana..sep tangan siket

      Delete
  3. good luck..;).. rasa macam mau join lah..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mailah join cik Iffah..reramaikan majlis kata org

      Delete
  4. selamat bsegmen..cikyan pon join jugak.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gimme five la CikYan..kita buat group segmen bersama pulak lepas ni

      Delete
  5. Selamat bersegmen and all the best!
    Baru ja dtgblogwalking .. done follow here~

    ReplyDelete
  6. jalan jalan sini :DDD azah pun ada join jugak. jemput singgah, ihiks

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak dapat nak komen kat blog Azah la, box komen tu xkeluar..awat ye?

      Delete
  7. Najihah pun joinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. all the best. selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Azah, selamat bersegmen jugak :)

      Delete
  9. Assalamualaikum. Blogwalking sini :D

    https://sheissyahindah.blogspot.my/2018/02/policystreet-menawarkan-insurans.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..thanks Syahindah sudi singgah :)

      Delete