Tuesday, 23 January 2018

Segmen Blogwalking by MissKepeng


Selamat petang.
Harini nak join segmen blogwalking yang dianjurkan oleh Miss Kepeng. Since blog kami ni pun lebih kurang sama macam blog Miss Kepeng (ramai followers dah tak aktif), makanya elok benarlah kita join segmen BW untuk menaikkan balik pageview. 

Kat bawah adalah syarat untuk join segmen blogwalking by Miss Kepeng:


1. Mestilah kena FOLLOW blog penganjur ni, hihihi (tak malu betul,nanti kepeng follow korang balik) - done

2. Buat entry yang bertajuk " Segmen Blogwalking by Miss Kepeng " - done

3. Copy Paste Banner atas ni dan back linkkan ke entry segmen ni - done

4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu - done

5. Publish dan letakkan link entry korang di ruangan komen entry segmen ini - done


So marilah kita meramaikan segmen ni sebelum tamat pada 5 Februari nanti.
Untuk point No.4 saya minta maaf kalau kawan blogger tak suka saya tag. Inform saya kalau nak remove tag ye. Terima kasih Puan Azah, Puan Farah dan Puan Masita. Mohle kite join reramai :)

37 comments:

  1. thank you tagged dear! hehehe. tak payah berpuan puan dear dengan azah. panggil azah je cukup ye. segan puan puan ni. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Azah :)
      Takut jugak nak panggil Azah jer, dah dapat approval bolehlah xformal sgt pasni..huhu

      Delete
    2. kuikui. xyah formal yee :D biasa2 je. hiks. singgah sini dari segmen yang samaaa. jemput singgah blog azah jugak :DD http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

      Delete
  2. Farah tag Auni juga.

    http://sentuhanibuayah.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farah tag kami..kami dah pi ronda rumah awk td :)

      Delete
  3. Hi. Datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ika. S :)
      Satgi kita pi rumah awk ye

      Delete
  4. Thanks Puan. Nnt saya akan follow instruction tu. In shaa Allah 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Puan Masita sudi singgah ye :)

      Delete
  5. Morning auni! Mat singgah blogwalking dari segmen sama. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat ptg Mat Min..thanks sudi singgah ye :)

      Delete
  6. hi, cik kepeng datang buat spotcheck sambil follow sini^^
    terima kasih sudi join segmen ni...

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Miss Kepeng, thanks sudi singgah rumah kami :)

      Delete
  7. Hai Auni, datang singgah sini & follow :D

    ReplyDelete
  8. Selamat ber'blogwalking!!! Hana follow sini :)

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mizz strawberry sudi dtg singgah :)

      Delete
  9. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    done follow too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CikLa sudi datang melawat kami :)

      Delete
  10. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah Rohaida :)
      Satgi saya pi melawat awk pulak ye

      Delete
  11. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #134
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah Zetty
      Satgi kami pi melawat awk ye :)

      Delete
  12. singgah blogwalking & follow sini 138
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cik cappuccino sudi singgah :)

      Delete
  13. Najihah folow blog ini dan join segmen juga!
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  14. followed u back here #150. singgah balas kunjungannn

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Thanks Atika, nanti saya BW awak ye :)

      Delete
  16. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete