Rabu, 24 Januari 2018

Segmen BlogWalking by Cik Yan


Bulan Januari ni memang best, ramai yang buat contest dan blogwalking. Antaranya Segmen Blogwalking by Cik Yan ni. Syarat nak join pun senang. Moh ler kita join reramai.

Syarat penyertaan :

1. Follow blog Cikyan - done
2. Follow blog semua peserta yang join - done
3. Buat entry bertajuk " SEGMEN BLOGWALKING BY CIKYAN"
dan linkkan ke entry ini - done
4. Letak banner dalam entry korang - done
5. Tinggalkan jejak di ruangan komen entry cikyan ni okey - done

Nanti dah join kita sesama blogwalk ye. Time blogwalking tu tinggal lah komen kat kami. Nanti kami pi melawat awak pulak ye.

33 ulasan:

  1. thanks sudi support cikyan..cikyan dah msukkn awk dlm bloglist cikyan dah.. nnt senang nk jenguk awk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks CikYan, kami dah letak CikYan dlm bloglist kami jugak..nnt lawat CikYan selalu. Salam kenal :)

      Padam
  2. Hana balas kunjungan!! ^^ selamat bersegment :)

    BalasPadam
  3. Hi. Ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ika S, kami dah follow awk dan letak awk dlm bloglist kami. Salam kenal :)

      Padam
  4. Singgah sini.. selamat bersegmen..

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen...terima kasih follow blog PC...alhamdulillah dah follow ukhuwah kembali...

    BalasPadam
  6. Hai Auni. Salam singgah dari segmen sama. done follow #118

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen dan salam singgah dari saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
  8. https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html done followw.. do follow me back... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Cik Iffah..kami follow awk jugak ye

      Padam
  9. ohayooo sis auni! heee lisa datag dari segmen yang sama. done follow sini. :)
    http://abeautybutabeast.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks singgah sis Maryam..kami pi melawat satgi ye

      Padam
  10. All the best

    http://www.ciktie.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum. salam perkenalan :)
    aida terjah dari sini --> http://www.adianiez.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Salam kenal Ejulz, kami dah melawat blog awk tadi :)

      Padam
  13. blogwalking
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
  14. ida singgah sini

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam
  15. sha singgah sini dari
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    BalasPadam