Tuesday, 23 January 2018

Pencarian Bloglist 2018 By Azah Rahaman

First segmen yang kami join tahun ni setelah 3 tahun berehat dari dunia blogging. Makanya untuk menaikkan balik pageview, marilah kita sertai segmen para blogger kita.

Okey, ini adalah segmen yang dibuat oleh Puan Azah, empunya blog pinkish yang happening. Kalau nak join, silalah blogwalking ke Pencarian Bloglist 2018 by Azah Rahaman ni ye. Thanks Puan Azah.


8 comments:

  1. wahhhhhhhh :D thank you sis buatkan entri untuk kite! hehehe. azah dah follow balik. sis masukkan blog azah dalam blogslist mana ye? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sorry Azah..first time buat bloglist ni, ingatkan dah keluar kat blog..rasanya dah keluar belah kanan tu, nampak x?

      Delete
    2. haaa takpe takpe. dah nampak dah. hihi. dah masukkan blog awak dalam blogslist azah :))

      Delete