Sabtu, 27 Januari 2018

MILO Free Bag Redemption

Selamat tengahari semua. Tengah makan ke? Kami tak lunch arini..mulut kena ulser :( 
Tahu tak pasal hadiah beg Milo yang boleh redeem free dengan syarat kena beli produk Milo dan simpan bukti belian untuk redeem tu? Kalau tak tau boleh refer kat Program Penebusan Milo.

Semua syarat untuk join ada dalam form ni
Syarat untuk join kena simpan plastik/ kotak/ botol/ penutup tin Milo dan bawak masa sesi penebusan atau hantar direct ke Program Penebusan melalui pos.
Kami dah start simpan tapi rasanya macam tak sempat kejar tarikh tutup pasal Milo plastik yang kami beli 2kg ni pun tak habis-habis lagi. 



Cara kira point

Oh, lupa nak inform..point kena kumpul sebanyak 40mata. Point untuk plastik 2kg tu baru 10, makanya kami kena beli lagi 3 plastik untuk cukup 40. Harga satu plastik 2kg tu RM29.99. Tarikh tutup 31 Mac 2018. Rasanya sempat tak nak kejar ni?

Tapi kami ada cara cepat dapat beg redeem tp dgn cara yang lebih cepat. Nak tau? Klik Cara Cepat Redeem Bag Milo. Sehari pun dah boleh redeem beg free. Jangan lupa klik tau 
:)

2 ulasan:

  1. As salam. Semoga dapat tebus mata ganjaran tu dgn cepat n dapat hadiah yg diinginkan. Abe kie follow sini. No 130. www.zukidin.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin tp nampak gayanya mcm xdpt je AbamKie :(

      Padam