Khamis, 25 Januari 2018

GiveAway Azam Baru 2018 by Elihjapahar.Com

Selamat pagi semua..


Kali ni kami nak try join giveaway yang dianjurkan oleh Elihjapahar.com. Giveaway ni pasal azam 2018 je, tak susah pun nak join. Jom tengok syarat-syarat kat bawah:

Langkah 1: Buat blog post bertajuk "Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com" - done
Langkah 2: Ceritakan tentang azam baru tahun 2018 anda (tak perlu salin balik entri ni, ceritakan terus mengenai azam baru 2018 anda) - done
Langkah 3: Tampal banner diatas dalam blog post dan link kan ke entri ini - done
Langkah 4: Copy link blog post tu dan pastekan di ruangan komen entri ini - done

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah berupa wang ringgit dgn pembahagian adalah seperti di bawah:

Pertama : RM50
Kedua : RM40
Ketiga : RM30
Keempat : RM20
Kelima : RM10

Peserta yang xmenang pulak dengar ceritanya nanti elihjapahar akan masukkan dlm bloglist 2018 beliau. Jadinya sesiapa yang tak join tu memang rugi lah kan? Disebabkan rules No.2 nak kena cerita pasal azam tahun baru, makanya kami summary kan kat bawah ni aje ye.


Azam 2018

Azam 2018 kami terbahagi kepada 2 bahagian iaitu azam bulanan dan azam tahunan. Disebabkan setiap tahun kami buat azam tapi selalu tak berapa nak achieved by the end of the year tu..makanya kami pun buat azam bulanan jugakla sebagai penanda aras untuk kami check balik nanti.

Azam bulan Januari ni

Azam tahunan pulak masih azam yg sama mcm kat atas tp target makin besar la pulak. 

1. Nak serious balik blogging, at least akhir tahun dapat 5k followers
2. Nak homeschool Auni Sofea sampai boleh membaca dan mengira sebelum masuk sekolah tahun depan

Okey, itu je azam kami tahun ni tapi mungkin nanti tengah2 tahun akan bertambah azam baru pulak kan. Tak kisahlah janji azam kami masih suci murni dan tulus **tangan ke bahu mata ke atas**

Lupa nak bagitau yang giveaway ni berakhir pada 14 Februari nanti. Mohle kita join reramai.

21 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Semoga azam 2018 awak ni tercapai dan dipermudahkan oleh Allah.. Aminn in shaa Allah :)

    BalasPadam
  3. InsyaAllah. Semoga azam awak tercapai. :) Fighting! Hee

    BalasPadam
  4. ala comel je azam dia.. good luck tau sis !

    cikyan pon nk join jugak nanti.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join ramai2 CikYan..kalau menang kongsi hadiah..haha

      Padam
  5. rasanya azam no 1 tu tak dapat kalau nak siap hujung bulan ni. Anyway, best of luck

    BalasPadam
    Balasan
    1. Positif..positif..ada lg 5 hari lg nak cukup 150 followers, in shaa Allah dapat..hihi
      Anyway, thanks singgah :)

      Padam
  6. Bagus ada sticker/checklist macam ni..senang nak follow up azam dan perancangan serta target utk dilaksanakan..semoga azam tercapai dan paling penting usaha dan usahaaa..

    P/s: Terima kasih join GA ni, semoga berjaya nanti!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Elih :)
      Tapi azam bulan Januari tu tak tercapai pun. Kena kecikkan saiz target dulu kot

      Padam
  7. All the best!
    semoga azam awak trcapai :)

    BalasPadam
  8. gud luck untuk azam tahun ini
    jemput baca sha punya azam juga hee
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

    BalasPadam
  9. singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) www.azahrahaman.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..thanks Azah. Satgi saya pi melawat ye :)

      Padam