Rabu, 24 Januari 2018

Contest PetPet Malaysia

Dah tengah malam ni tapi mata taknak lelap lagi, jadi marilah kami up satu post baru. Post pasal contest terbaru yang kami join iaitu dari PetPet Malaysia.

Contest PetPet Malaysia
Step kalau nak join
Tak susah pun syarat nak join. 
Just beli mana-mana produk PetPet dari pengedar yang menjadi penaja contest dan dah terus boleh join. Tapi jangan lupa bila dah beli barang PetPet tu, resit jangan buang. Ambil gambar resit sebagai bukti belian (yang lengkap ada alamat penaja tu sekali), kemudian hantar WhatsApp ke no 012-6168803. Atau boleh terus hantar resit asal ke kilang PetPet tu sendiri kalau rajin kan.

Kat bawah ni adalah list penaja yang terlibat. Ingat, beli dari mana-mana kedai yang ada dalam list kat bawah ni jer tau.

Pilih..pilih..lai..lai..

Ramai pemenang nak cari ni

Tertakluk pada terma dan syarat tu
Let say if kawan-kawan join dan menang, nanti jangan lupa share kat sini ye. Pastu boleh klik iklan kat sebelah ke, follow ke..ecececeh..
Gudluck ye semua..

8 ulasan:

  1. Ala takde baby lagi..nan-hado nak beli pampers tu, katidak boleh join. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe2..try tanya kakak ke, abg ke, makcik2 ke kalau xde sgt try tanya jiran ada beli pet2 x. Kalau ada mintak resit snap and win..hihi

      Padam
  2. comelnyaaa contest ni hehe.. all the best ya =)

    BalasPadam
  3. Thanks Siti, mailah join sekali :)

    BalasPadam
  4. Wahh kena join ni!! haha malangnya Hana dah lama tak pakai petpet ni >_< selalu pakai jenama lain *ehhh?? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaha..pakai jenama Kodek eh? Eh macam salah je..haha >_<

      Padam