Sabtu, 27 Januari 2018

Cara Cepat Redeem Bag MILO


Hai..sorry lambat pulak buat sambungan ni. Okey, nak tau macammana nak cepat untuk redeem beg Milo kan? Jom klik Cara Cepat Redeem Bag Milo.


Order thru Lazada

Tada..order jer kat Lazada. Haha..
Tapi kalau kata nak jimat, memang tak jimat sangat la sebab harga Milo tin memang mahal sikit compare dengan pek refill dalam plastik. Cuma let say lah nak beli Milo untuk letak kat pantry office atau nak kasi hadiah kat bakal mak mertua..alang-alang tu beli lah yang ni. Setin letak kat office, setin kasi bakal mak mertua, setin simpan kat umah..pastu beg Milo belanja kami. Orait jugak tu..hihi


Harga tak include delivery lagi ye..harap maklum

Ha..bagi pengumpul aksesori Milo, apalagi. Try la klik link atas tu pastu order okay.

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ahahaha..belilah awk, beg jangan lupa pos kat kami

      Padam
  2. haha makcik Mat dulu pengumpul barang free Milo jugak. Tapi ni macam nak kena beli 3tin, agak mahal disituh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kami pun tak beli terus 3tin tu Mat, takmampu la..haha

      Padam
  3. alolo comel je be dia...cikyan da sebulan dah tak beli kat lazada.. pnah beli 3 brg je kat situ.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kami pun sebenarnya prefer Shopee lagi dari Lazada..hihi

      Padam